Københavns Private Gymnasium

Beskrivelse af skolen

Københavns Private Gymnasium er skolen for dig, der gerne vil blive student i trygge rammer. Når du er blevet student vil du gerne tage en videregående uddannelse i Danmark eller i udlandet. Vi har to studieretninger: En naturvidenskabelig studieretning med matematik, fysik og kemi og en sproglig-humanistisk studieretning med engelsk og samfundsfag.

På Københavns Private Gymnasium kan du få tyrkisk som 2. fremmedsprog. Eller du kan vælge tysk fortsættersprog eller spansk (begyndersprog).
Skolens første årgang går nu i 2.g. og består af 3 klasser med 24 elever i hver klasse. I 1.g. har vi nu to klasser.

Beliggenhed: Københavns Private Gymnasium ligger på Østerbro tæt ved Vibenhus Runddel og Fælledparken, hvor der ligger mange andre undervisningsinstitutioner. Der er nemme bus- og togforbindelser til skolen. Både fra Ishøj, Høje Taastrup, Farum og Allerød kan du nå skolen på ca. 40 minutter, og vi starter først undervisningen kl. 8.45.

Undervisningen: Der er mødepligt til undervisningen, som foregår i moduler på en time og et kvarter ad gangen. Der er to moduler om formiddagen og derefter frokostpause, hvor der er mulighed for at købe sandwich, salater og drikkevarer i skolens kantine. Efter frokostpausen har vi et flexmodul, hvor der kan ske forskellige ting: Foredrag, musikarrangementer, lektielæsning med lærerhjælp etc. Om eftermiddagen er der normalt endnu to moduler og skoledagen slutter normalt kl. 15.35. Efter skoletid er der tit nogle frivillige aktiviteter som boldspil, musik og lektiehjælp.

Personlig vejledning

Vi tror på, at alle elever har brug for at møde erfarne og voksne mennesker på andre måder end i klasserummet. Derfor får du fra uddannelsens start tilknyttet en personlig vejleder blandt lærerne, som kan hjælpe dig med at tilrettelægge din forberedelse, og som du også kan snakke med om alt muligt andet. Du har en skemalagt samtale med din vejleder en gang om ugen.

Det kan vi tilbyde

Trygge rammer
Personlig vejleder
Voksenkontakt
Tyrkisk som 2. fremmedsprog

Stamdata

Præstøgade 17
2100 København Ø

Tlf.: +45 39 18 39 19

Galleri fra skolen

Tilbage til oversigten

Klik her for at komme tilbage til oversigten og søge blandt de forskellige skoler.