Johannesskolen

JohannesGymnasiet er et aktivt og samtidig afslappet gymnasium med plads til mangfoldighed, talenter og ikke mindst den enkelte elev. Vi er et lille gymnasium, som har gjort det til vores særkende at vægte det sociale liv på gymnasiet i samme høje grad som den kvalitet, der er på undervisningen.

Beskrivelse af skolen

Når man starter på JohannesGymnasiet, er der ingen risiko for at stå alene. Vi har siden 2011 integreret ’makkerskabsgrupper’, hvilket vil sige, at eleverne fra start af bliver sat sammen med en makker således, at der altid er nogen at sparre og hænge ud med, når alt er nyt og man ikke rigtig kender nogen. Vi lægger desuden vægt på, at der udover sociale arrangementer, som fester og caféaftener, også arrangeres tværfaglige events, hvor eleverne kan interagere med hinanden på tværs af klasser, studieretninger og årgange. Vi afholder hver måned DEMO-møde (demokrati møde), hvor eleverne har mulighed for at ytre sig om dette og hint, og komme med idéer og forslag til nye tiltag og/eller ændringer på stedet.

IT er fuldt integreret på JohannesGymnasiet. Eleverne bruger sin egen bærbare pc i undervisningen og der er interaktive tavler i alle klasser. Idræt og motion anses på JohannesGymnasiet som værende essentielle i forbindelse med læring og velbefindende, hvorfor der året rundt tilbydes ekstra idræt udenfor skoletid samt flere idrætsdage om året.

JohannesGymnasiet tilbyder desuden: Studierejser til fx New York og Indien, lektiecafé, frivillig musik og billedkunst, musical, caféaftener, nogle rigtig fede fester og meget meget mere.

Det kan vi tilbyde

Sammenhold
Interaktive tavler
Overskuelighed
Indflydelse
Fleksibilitet
Studierejser

Stamdata

Troels-Lundsvej 15
2000 Frederiksberg

Tlf.: +45 38 74 20 66

Galleri fra skolen

Tilbage til oversigten

Klik her for at komme tilbage til oversigten og søge blandt de forskellige skoler.